Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

NOS en RTL zenden groot interview met Koning uit op vooravond Koningsdag

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 21 april 2017 om 11:33

Den Bosch - 21 april 2017 - Aan de vooravond van zijn vijftigste verjaardag, wordt koning Willem-Alexander geïnterviewd door Wilfried de Jong. RTL en NOS zenden het gesprek tegelijkertijd uit. Het interview is woensdag 26 april vanaf 20.30 uur te zien.

Wat een leuk cadeau van de koning voor zijn 50ste verjaardag: hij heeft zich laten interviewen door journalist, theater- en televisiemaker Wilfried de Jong. Het is de eerste keer dat Willem-Alexander als regerend vorst een groot televisie-interview geeft. De laatste keer dat hij dat deed was vlak voor zijn inhuldiging, vier jaar geleden. Samen met Máxima werd hij destijds aan de tand gevoeld door Marielle Tweebeeke en Rick Nieman.

Het gesprek gaat onder andere over zijn jaren op Drakensteyn, de Elfstedentoch, prins Friso, zijn band met Nelson Mandela, MH17, zijn koningschap én zijn privéleven. Het interview wordt opgenomen bij de koning thuis, op De Eikenhorst in Wassenaar. 

Het programma is een productie van NOS en RTL en wordt woensdag 26 april uitgezonden om 20.33 uur op de zenders NPO1 en RTL 4; in de rest van de wereld om 20.55 uur Nederlandse tijd via BVN.
           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch