Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Douwe Bob vindt zichzelf te jong om te jureren in The Voice

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 24 april 2017 om 10:41

Den Bosch - 24 april 2017 - Zanger Douwe Bob wordt aankomend seizoen de vierde coach bij The Voice Kids, maar vindt zichzelf nog wel te jong voor de volwassen versie van de talentenjacht. "Ik zou het moeilijk vinden om in die rode stoel te gaan zitten terwijl er iemand staat te zingen die vijftien jaar langer in het vak zit."

"Toen ze vroegen of ik coach wilde worden bij The Voice, dacht ik: daar moet ik even over nadenken. Ik zou bij de volwassenen minder durven zeggen. Toen het om The Voice Kids bleek te gaan, wist ik gelijk dat ik het ging doen", vertelt Douwe Bob zaterdag in een gesprek met NU.nl. "Ik voel me vereerd dat ik dit mag gaan doen en ben blij dat ik het nu niet langer geheim hoef te houden."

Douwe Bob is erg blij dat hij coach wordt in het zangprogramma. ,,Ik heb meer met kinderen dan volwassenen. Ik vind ze veel leuker dan volwassenen'', zei de zanger nadat hij podium op was gerend. ,,Kinderen zijn vaak eerlijk, aardig en lief en volwassenen vaak niet.''

In navolging van The Voice of Holland heeft The Voice Kids dan ook vier coaches. Tot nu toe waren er steeds drie coaches in The Voice Kids. Naast Douwe Bob nemen ook de huidige coaches, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B, volgend jaar plaats op een rode stoel.

Talentenjacht
In 2012 deed Douwe Bob zelf mee aan de talentenjacht De Beste Singer-Songwriter. Of hij toen beter aan The Voice had mee kunnen doen, weet hij niet. "Ik zag mezelf altijd als een liedjesschrijver, pas later als zanger. Nu had ik misschien andere keuzes gemaakt, maar ik kan niet zeggen welke het beste voor me zou zijn geweest."

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch