Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Josje Huisman tekent platencontract bij Sony

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 22 juni 2017 om 13:50

Den Bosch - 22 juni 2017 - Josje Huisman heeft een contract getekend bij Sony Music Entertainment. Dat maakte de platenmaatschappij donderdag bekend.

Josina Cornelia (Josje) Huisman is een Nederlandse zangeres, danseres, presentatrice en actrice. Ze is vooral bekend als het (tweede) blonde lid van de Vlaamse meidengroep K3.Het voormalig K3-lid is deze zomer druk bezig met haar Nederlandstalige debuutalbum. Het eerste nummer staat voor het najaar in de planning.

De 31-jarige zangeres won in 2009 de talentenjacht K2 zoekt K3. Kathleen Aerts stapte eerder uit de Vlaamse meidengroep en de overgebleven leden gingen in het tv-programma op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Tegenwoordig bestaat de groep uit drie nieuwe leden: Marthe De Pillecyn, Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen.

Sony Music Entertainment
Sony Music Entertainment is een van de grootste platenmaatschappijen ter wereld. Het huidige Sony Music Entertainment ontstond in 2008. In dat jaar werd Bertelsmann door Sony uitgekocht uit de Sony BMG Music Entertainment joint-venture. Voordat Sony en BMG gingen samenwerken in 2004, bestond Sony Music Entertainment ook al. Het was ontstaan in 1991, na de overname door Sony van het Amerikaanse CBS Records.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch