Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Chris Martin verrast patiënten Brussels ziekenhuis

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 23 juni 2017 om 11:58

Breda - 23 juni 2017 - Coldplay-zanger Chris Martin heeft tussen zijn concerten in Brussel door een verrassingsbezoek gebracht aan het Universitair Ziekenhuis in de Belgische hoofdstad. De Belgische Hanne, die aan de ziekte van Crohn lijdt, mocht haar idool ontmoeten.

Hanne werd vanmiddag door haar arts gebeld dat ze naar het ziekenhuis moest komen voor een verrassing, vertelde ze aan de Vlaamse Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

Toen ze arriveerde en zag wie ze zou ontmoeten, raakte ze sprakeloos. Chris Martin zong enkele nummers en nam de tijd voor een praatje en foto met de patiënten en kinderen. Hij probeerde ook wat Nederlands te zingen door de tekst af te lezen van een karaokeapparaat.

Koninklijk bezoek
Coldplay gaf gisteravond een uitverkochte show weg in Brussel. 50.000 man zagen onder meer hoe een energieke Chris Martin de bezoekers bedankte voor hun komst en een cover van Stromae's hit Formidable zong. Stromae zelf zat in de zaal, net als de Belgische koningin Paola en prinses Astrid.

Vanavond geeft Coldplay een tweede concert, dat ook is uitverkocht. Naar aanleiding van de mislukte aanslag dinsdag op het station Brussel-Centraal is er extra beveiliging op de been.

Coldplay
Coldplay is een Britse rockband, die in 1996 in Londen werd gevormd. De leden zijn zanger Chris Martin, gitarist Jon Buckland, drummer Will Champion en bassist Guy Berryman.

In het begin werd Coldplay vergeleken met andere artiesten en bands, waaronder Radiohead, U2 en Travis. De band brak met de single Yellow door, gevolgd door hun debuutalbum Parachutes, A Rush of Blood to the Head, het tweede album, betekende hun definitieve doorbraak. Het album won ook meerdere prijzen. In 2005 kwam het album X&Y, dat in zestien landen op nummer één kwam. Het vierde album, Viva la Vida or Death and All His Friends, werd samen met Brian Eno geproduceerd en ontving meerdere Grammy's. Hun vijfde album Mylo Xyloto is tevens weer geproduceerd door Eno. Hits van Coldplay zijn onder meer Speed of Sound, Clocks, Yellow, Viva La Vida, The Scientist, Fix You, Paradise en Magic.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch