Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

20ste editie LevensLied Den Bosch

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 26 juni 2017 om 12:22

Den Bosch - 26 juni 2017 - Het Levenslied Festival Den Bosch viert in 2017 alweer haar 20-jarig bestaan. De 20ste editie van het LEVENSLIED DEN BOSCH vind plaats op 7, 8 en 9 juli 2017.

Het evenement dat georganiseerd wordt door de Stichting Markt Evenementen Promotie Den Bosch, is inmiddels uitgegroeid tot een hoogstaand 3-daags evenement dat jaarlijks vele duizenden mensen naar de Bossche Markt trekt.

Tijdens het festival zijn er optredens van diverse regionaal en nationaal bekende artiesten. Beroemdheden als Jan Smit, Nick en Simon, Eddy Wally, Frans Duijts, Corry Konings, Marianne Weber, Koos Alberts, Vader Abraham, Jacques Herb, Dennie Christiaan, Wolter Kroes, Frans Bauer en vele anderen hebben reeds op het podium van het Levenslied Festival Den Bosch gestaan. En stonden regionale sterren als William Burg en Henk Bernard voor het eerst met een groot orkest op het podium.

Dit jaar treden onder andere Wesly Bronkhorst, André Hazes junior, Henk Bernard, John de Bever en Marianne Weber op.

Sinds 2014 is ook Pretty in Pink toegevoegd aan het evenement. Op deze dag is het evenement roze getint, maar is iedereen welkom.

Vrijdagavond 7 juli staat in het teken van Pretty in Pink, een roze gekleurd evenement dat aansluit bij de succesvolle kermis edities van Pretty in Pink. Zaterdagavond 18 juli is het thema “Made in Holland”, met muziek die is toegespitst op jongere bezoekers en de liefhebber van up-tempo Nederlandstalige muziek. Zondag 9 juli is als vanouds de middag van het echte levenslied. Muziek met een lach en een traan. En de verkiezing van het Typisch Talent 2017. Tijdens deze 20ste editie van het festival zetten we de Typisch Talenten van de afgelopen jaren nog eens extra in het zonnetje.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch