Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Shakira staat in november in Ziggo Dome

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 29 juni 2017 om 11:29

Amsterdam - 29 juni 2017 - Shakira geeft dit najaar voor het eerst in zeven jaar weer een concert in Nederland. De zangeres doet op 14 november de Ziggo Dome aan, meldt concertorganisator Mojo dinsdag.

Het optreden in Amsterdam is onderdeel van haar El Dorado-tournee, waarmee ze de hele wereld over zal reizen. Naast Amsterdam doet ze ook Antwerpen, Parijs en München aan.

De tournee volgt op de release van haar elfde album El Dorado, waar de nummers La Bicicleta, Chantaje en Déjà Vu op staan. Na het Europese deel van de tournee zal de zangeres naar de Verenigde Staten gaan. Optredens in Latijns-Amerika worden later aangekondigd.

Shakira stond zeven jaar geleden voor het laatst in Nederland op het podium. Toen gaf ze een optreden in de Ahoy in Rotterdam.

De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 30 juni om 10.00 uur.

De El Dorado World Tour is de zesde komende wereldtour door Colombiaanse zanger Shakira en wordt georganiseerd ter ondersteuning van haar elfde studioalbum El Dorado . Bestaande uit 33 shows tot nu toe, zal de tour Europa en Noord-Amerika bezoeken met bevestigde Latijns-Amerikaanse data die later bekend worden gemaakt. De tour is begonnen op 8 november 2017, in Keulen , Duitsland, in de Lanxess Arena . De tour werd aangekondigd op 27 juni 2017, en zal door Rakuten worden gesponsord.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch