Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Open dag FC Den Bosch op zaterdag 12 augustus

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 1 augustus 2017 om 17:58

Den Bosch – 1 augustus 2017 - FC Den Bosch organiseert op zaterdag 12 augustus een gezellige aftrap van het nieuwe seizoen 2017-2018. Met activiteiten voor kids op het voorplein, spelerspresentatie, oud-FC en oefenduel tegen OJC Rosmalen. De Aftrap is traditioneel gezien de feestelijke jaarlijkse opening van het nieuwe voetbalseizoen.

De Aftrap wordt een gezellige happening voor jong en oud. De focus ligt op sportiviteit, voetbal en amusement, waarbij er voldoende gelegenheid zal zijn om kennis te maken met de spelers, staf en medewerkers van de club. Vanaf 12.00 uur zal het voorplein van het stadion toegankelijk zijn voor bezoekers. Voor de jongste fans zijn er springkussens en kan er worden deelgenomen aan verschillende voetbalactiviteiten en -spelletjes. Zo is er onder meer een pannaveldje geplaatst waar jonge talenten hun voetbalkunsten kunnen laten zien. Verder zullen er kramen zijn waar FC Den Bosch-fan artikelen kunnen worden gekocht en zijn er voldoende mogelijkheden om seizoenkaarten te bestellen of om lid te worden van de kidsclub. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en kan er met dank aan stadioncateraar Top Events op meerdere plaatsen een hapje of drankje worden genuttigd, onder het genot van een gezellig stukje muziek. Tussen 12.30 uur en 13.15 uur wordt er een bijzondere wedstrijd gespeeld op het veld. Een afvaardiging van supporters neemt het dan namelijk op tegen een delegatie van oud-spelers van FC Den Bosch. Omstreeks 13.30 uur vindt vervolgens de jaarlijkse spelerspresentatie plaats in het stadion, waarbij alle spelers en stafleden van FC Den Bosch aan het aanwezige publiek zullen worden voorgesteld.
FC Den Bosch – OJC Rosmalen (gratis toegang)
De dag wordt vervolgd met de oefenwedstrijd tussen FC Den Bosch en buurman OJC Rosmalen. Beide ploegen zullen om 14.30 uur aan de aftrap verschijnen in het stadion. Het is voor FC Den Bosch de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen en een mooie krachtmeting tijdens een gezellige voetbaldag!
Na afloop van de wedstrijd is er nog de gelegenheid voor ouders en kinderen om een gezellig praatje te maken met de spelers en staf op het speelveld van Stadion De Vliert. Een leuke kans voor de jongste fans om een handtekening te scoren van hun favoriete helden!
Gratis toegang
Toegang is de gehele dag gratis! We hopen ook dit jaar weer vele trouwe FC’ers in en rond De Vliert te mogen begroeten en gaan er als vanouds een gezellige dag van maken. Graag tot ziens bij FC Den Bosch!

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch