Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Despacito eerste video met 4 miljard views op YouTube

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 13 oktober 2017 om 11:37

Den Bosch – 13 oktober 2017 – Despacito van zangers Luis Fonsi en Daddy Yankee is de eerste video die meer dan 4 miljard keer bekeken is op YouTube. In juli 2017 werd het nummer al bestempeld als de meest gestreamde plaat ooit. Binnen een half jaar was de mega hit al wereldwijd 4,6 miljard keer afgespeeld op alle streamingplatforms gecombineerd.

De Spaanstalige hit was deze zomer wereldwijd populair. Overal waar je kwam hoorde je het nummer! In 37 landen stond de zomer hit op nummer 1. In de Verenigde Staten stond de single zelfs 16 weken bovenaan de Billboard Hot 100.

De videoclip op YouTube is sinds 12 januari 2017 te zien. Sindsdien breekt de video talloze records. Zo werd Despacito de video die het snelst 200 miljoen, 2 miljard en 3 miljard keer bekeken is. Dit meldt Entertainment Business. Daar zijn nog niet eens de views van de clip van de remix met Justin Bieber bij opgeteld. De video met Justin Bieber is 550 miljoen keer bekeken.

Voorlopig hoeven Luis Fonsi en Daddy Yankee niet bang te zijn dat ze hun leidende positie als populairste video kwijt raken. De videoclip van het nummer "See You Again" van Charlie Puth en Wiz Khalifa volgt op grote afstand, met 3,15 miljard views.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch