Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

HAEVN brengt in februari hun debuutalbum uit

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 13 december 2017 om 11:51

Den Bosch – 13 december 2017 – Goed nieuws voor fans van HAEVN! Op vrijdag 23 februari brengt het Amsterdamse muziek duo haar debuutalbum “Eyes Closed”uit. Het duo heeft al veel aandacht gekregen met hun singles. Naast de singles is de tracklist nog niet bekend.

Op 23 februari 2018 brengt de formatie haar langverwachte debuutalbum “Eyes Closed” uit. Op diezelfde dag presenteren zij dit album tijdens een show in Paradiso. HAEVN is van de populaire singles “Bright Lights”, “Where The Heart Is” en “Finding Out More”. Fans kunnen het album alvast bestellen via bol.com.

Ondanks dat ‘Eyes Closed’ pas het eerste album van de band is, hebben de bandleden al een reeks succesvolle concerten gegeven het afgelopen jaar.

Het album van het muziek duo uit Amsterdam bestaat uit 13 tracks. De nummers gaan vooral over verbroken relaties, dromen najagen, vertrouwen en hoop. De tracks variëren van up-tempo nummers tot intieme ballads. “Onze missie is om binnen de popmuziek weer echte verhalen te vertellen”, aldus HAEVN.

Het Nederlandse duo, bestaande uit singer-songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen, heeft op 8 december de nieuwe single “Fortitude” uitgebracht. Er was voor de release al veel vraag naar de track, deze kwam namelijk voor in de populaire Netflix-serie “Riverdale”. De track gaat over het overwinnen van obstakels en over vertrouwen hebben in de liefde van de wereld. Naast de singles is de tracklist nog niet bekend.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch