Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

André Hazes Jr. treedt op in PI Vught

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 11 september 2018 om 14:08

Vught - 11 september 2018 - Zanger André Hazes Jr. treedt dinsdag 11 september 2018 op het de PI (Penitentiaire Inrichting) in Vught. De optredens vinden plaats op het spotveld van de PI. PI Vught is zowel een gevangenis, Huis van Bewaring (HvB), Inrichting voor Stelselmatige Daders (ISD), Extra beveiligde inrichting (EBI), Terroristen Afdeling (TA), Beheersproblematische Gedetineerden (BPG), Langdurige Forensische Psychiatrische Zorg (LFPZ), Zeer intensieve Specialistische Zorg (ZISZ) als een Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC). In totaal zijn er negen verschillende regimes gehuisvest.

,,Het is altijd al een wens geweest om een keer een optreden in de best beveiligde gevangenis van Nederland te geven. Ik heb dat ooit van Johnny Cash gezien en dacht: dat is mijn droom. Ik wist dat als ik dit wat ik nu doe niet zou doen, ik misschien ook wel ooit op het verkeerde pad zou belanden", zegt Hazes.

Bij de optredens van André Hazes Jr. zijn maar 100 plekken aanwezig. Er is dus geloot onder de gedetineerden, omdat er in totaal 675 gevangenen aanwezig zijn in de PI in Vught.

Maar niet alle gevangenen zijn welkom bij de optredens. De gevangenen in de EBI (de extra beveiligde inrichting waar Willem Holleeder en Mohammed B zitten) zijn zeker niet welkom. Ook de gedetineerden van de TA (de terroristenafdeling) en de BPG (Beheersproblematische gedetineerden) mogen er niet bij zijn.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch