Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Documentaire over Glennis Grace zaterdag bij RTL4

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 19 september 2018 om 14:27

Den Bosch – 19 september 2018 - De documentaire van Nada van Nie over Glennis Grace is zaterdagavond om 22.00 uur te zien bij RTL4. In de documentaire Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan volgt Van Nie de zangeres naar de VS waar ze het tot de finale van America's Got Talent schopte. Van Nie volgt Grace al ruim een jaar lang op de voet. "Het is een mooie reis, ik volg haar als een vlieg op de muur. De reis begint in de Jordaan, waar ze vandaan komt", zei Nada van Nie woensdag op NPO Radio 1.

De documentairemaker spreekt van een bijzondere ervaring. Van Nie merkt dat Grace in de Verenigde Staten onder grote druk moet presteren.

"Het is ontzettend knap. Ik denk dat we ontzettend trots op haar mogen zijn. Hoe zij zich handhaaft, zo sterk is en dit aandurft, dat is echt niet normaal. Ze staat onder grote druk, maar blijft er vrij cool onder."

Onder de indruk van Glennis
Van Nie is onder de indruk van Grace, die droomt van een carrière in de VS. "Ze is vrij zeker van haar stem. Pas vijf minuten voordat ze op moet, wordt ze zenuwachtig. Het is ongelooflijk knap."

De documentaire Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan staat al op Videoland. Maar voor de tv-uitzending wordt deze documentaire de komende dagen nog geactualiseerd, met verse beelden van achter de schermen bij de finale van America's Got Talent.

Vanaf zaterdag is deze geactualiseerde versie ook beschikbaar bij Videoland.

Bron: nu.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch