Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Jaarlijkse speelgoedbeurs Vicentiusvereniging

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 19 oktober 2018 om 12:48

Den Bosch - 19 oktober 2018 - Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober houdt de Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch haar jaarlijkse Speelgoedbeurs in het St. Janslyceum aan het Sweelinckplein 3 in Den Bosch. Op deze beurs wordt goed, tweedehands speelgoed voor kinderen van alle leeftijden te koop aangeboden.

De benedenverdieping van het Sint Janslyceum is komend weekeinde omgetoverd tot een beurs met veel kramen waarin het speelgoed soort bij soort wordt gepresenteerd. Deze beurs is een mooie gelegenheid om goedkoop inkopen te doen voor de komende decembermaand. De opbrengst van het verkochte speelgoed komt ten goede aan projecten voor kinderen in 's-Hertogenbosch en omgeving. De speelgoedbeurs is geopend op zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur en op zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Entree kost 0,50 euro.
Vijf grote ruimtes in het St. Janslyceum zijn overzichtelijk ingericht met een enorm aanbod aan speelgoed, soort bij soort. Zo is er een hoek met allerlei poppen, lange tafels vol grote en kleine auto's, babyspeelgoed en een wand met puzzels en honderden verschillende spellen. In de gangen vind je buitenspeelgoed, fietsjes en een overvloed aan knuffels. Kortom, het is te veel om op te noemen! Overal zijn vrijwilligers aanwezig om te helpen en bij wie het gekochte speelgoed afgerekend kan worden. Voor kleine prijzen is er het mooiste speelgoed te koop!

Projecten
De opbrengst van de Speelgoedbeurs gaat naar jaarlijks wisselende projecten voor kinderen. Zo ging er in 2017 een groot bedrag naar Speeltuin 't Kwekkeltje die in 2018 haar 25 jarig bestaan viert voor aanschaf van een nieuw speelobject. Daarnaast kregen ook kleinere projecten financiële hulp, zoals het verjaardagsproject 'Gefeliciflapstaart' en een sinterklaas speelgoedactie. Ook dit jaar worden weer projecten, door vrijwilligers gerund, met een financiële ondersteuning blij gemaakt.

Bron: stadsbladdenbosch.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch