Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Carnaval in Oeteldonk

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 7 maart 2019 om 14:17

Den Bosch – 7 maart 2019 - Het was dit jaar weer een geslaagde Carnaval in het o zo mooie Oeteldonk. Alle Oeteldonkers waren afgelopen week weer in het centrum te vinden. Alle straten stonden weer vol en de muziek klonk van alle kanten.

Met zijn alle werd Knilles weer tot leven gewekt om de Carnaval echt van start te laten gaan. Dit jaar had de stad ook weer een fantastisch mooie optocht. Het was nog wel even afwachten of de optocht ook wel echt door zou gaan. Door harde wind kon het misschien niet door gaan. Maar toen op maandagochtend groen licht werd gegeven, verzamelde de Oeteldonkers massaal aan de route van de optocht om weer te genieten van de fantastische praalwagens.

Het was voor iedereen toch weer even slikken toen in de nacht van dinsdag op woensdag Knilles werd begraven. Het was weer voorbij, het einde van Carnaval 2019 is een feit. De emoties liepen hoog op. Al met al was het weer een gezellige en geslaagde Carnaval in de cultuurstad van het Zuiden. Op naar de volgende Carnaval wanneer we weer onze mooie stad Oeteldonk kunnen noemen!

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch