Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

René Schuurmans februari 2007 ...

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 4 januari 2010 om 14:00

Column René Schuurmans

Februari 2007 - Door Radio Atlantis is me gevraagd om maandelijks een column te schrijven over mijn beleving op allerlei gebied in de muziekwereld en deze met jullie te delen. Uiteraard heb ik na mijn snelle toezegging nog sneller met een schuin oog naar mijn vrouw Monic gekeken. Aangezien ik beter zing dan schrijf en zij beter schrijft dan zingt ……... Mijn deal werd thuis enthousiast ontvangen en ze verleent zoals gewoonlijk graag haar medewerking.
De trein raast in ons gezin altijd gewoon door en ondanks alle drukte omtrent mijn concert heb ik tussentijds samen met Monic, die een opleiding management volgt, een spiksplinternieuw duo in het leven geroepen.
René Wittens (een oude bekende) en Jan Ariens uit Sint Michielsgestel, gaan vanaf nu, overal waar een feestje is, door het leven als: “De Toffe Pheren”.
Zoals de naam al zegt, dit duo gaat voor feest, in stijl, geschikt voor: jong en liefst jonger, dik, dunner, dunst, kaal of behaard, oud, fout of bejaard.
Voor deze Pheren ben ik een volledig nieuw repertoire aan het schrijven en hun eerste singel zal voor Carnaval 2007 in de platenzaken liggen en wordt in ons eigen Brabantse dialect gezongen. Ik wilde een typisch Carnavalsnummer schrijven waardoor oma die al jaren achter de geraniums zit, na het horen van de eerste klanken, haar kiel van zolder af zou halen. En dit is zeer zeker gelukt.
Op vrijdag 9 februari wordt hun eerste cd-presentatie gehouden bij Café De Tierelier in Sint Michielsgestel waarbij ik vol trots de singel uit zal reiken aan twee heren, of zoals ze zelf zeggen, twee gelukkige pheren.
Uiteraard ben ik zelf tijdens Carnaval druk aan het optreden. Het leven is mooi maar je moet zelf de slingers ophangen dus kijk snel in mijn agenda op de site www.reneschuurmans.com en mocht je behalve mij ergens ook De Toffe Pheren treffen doe ze dan zeker de hartelijke groeten.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch