Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

René - De zomer is voorbij! Augustus 2007 ...

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 4 januari 2010 om 14:45

Column René Schuurmans

De Zomer is voorbij

Het is bijna gedaan met de zomer van 2007. Dit jaar begon het mooie weer al in april, vijf weken prachtige temperaturen maar de maanden juli en augustus waren bar en boos. Heel veel evenementen en vakanties in Nederland vielen hierdoor letterlijk en figuurlijk in het water. De virussen vlogen je om je oren en de ontstekingen vierden hoogtij. Helaas ook voor mij was het deze ronde raak. Alle optredens, promotie rondom mijn album en andere activiteiten moesten we afblazen, vijf weken ziek in bed met een longontsteking, dit hadden we zo niet in mijn volle agenda gepland.

Misschien zit de mens zo vernuftig in elkaar dat als je niet naar je lichaam luistert, je lichaam het zelf even overneemt. Jij gaat zelf niet liggen dan gooi ik je gewoon zelf even plat.

Als je kiplekker bent hebt je duizend wensen maar als je flink ziek bent is er maar die ene: Beter worden. Mijn dagelijkse stoot nicotine heb ik gedag gezegd. Tijdens een aantal bezoeken in het ziekenhuis heb ik eens even goed om me heen gekeken en kies ik toch voor een andere manier van oud worden.

Want mensen: geniet van het leven, want het duurt toch maar even!

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch