Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Den Bosch is klaar voor het Pierre Doorenbosch Boksgala

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 17 maart 2014 om 16:22

Vanavond is het zover, verschillende top vechters zullen hun opwachting maken op het 1e Pierre Doorenbosch Boksgala in het Theater aan de Parade. Het beloofd een fantastische en spectaculaire avond te worden voor jong en oud.Tijdens de persconferentie op woensdag 13 maart waren verschillende boksers uit de omgeving ’s-Hertogenbosch aanwezig om de pers te woord te staan. De motivatie straalde van de mannen af.

Andy Souwer gaf te kennen dat na al die jaren K1 het tijd wordt om ergens anders uitdaging uit te halen. “De bokssport is voor mij een uitdaging nadat ik in de K1 alles behaald heb.” Ondanks het feit dat hij een van de oudere deelnemers is, is voor hem leeftijd niet aan de orde. Momenteel voelt hij zich topfit en vindt hij het een geweldige uitdaging om nu zijn opwachting te maken in de traditionele bokssport. “Het is het een thuiswedstrijd en daarom ben ik ook extra gemotiveerd, Den Bosch is voor ons allen en daarom ook een uitdaging om het evenement op de kaart te zetten.”

Het gala blijkt ook voor jongere boksers de perfecte gelegenheid om zichzelf te profileren. Henry Opstal liet weten dat hij dit evenement als een mooie kans ziet om hogerop te komen. Ook vond hij het fantastisch dat hij de mogelijkheid krijgt om in zijn eigen stad te vechten. “Boksen is een mooie sport die misschien nog wel mooier is dan kickboksen, ik heb veel liefde voor de sport en hoop het hoogst te bereiken.” Ook Rafik Harutjunjan had een mooie oneliner voor de pers toen hem de vraag werd gesteld wat hij van het gala vond; “Ik heb maar een doel voor ogen en dat is winnen!”

U kunt nog kaarten online bestellen bij het theater aan de Parade of telefonisch 073-6809809. 
Ben erbij voordat het te laat is!


Redactie Radio Atlantis

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch