Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Door Kees van der Zandt - Brabants Dagblad

Vrijdag 20 januari 2006 - Den Bosch - Conny Kerssens, ruim 18 jaar de stem van de Bossche lokale omroep Boschtion, presenteert sinds twee weken haar programma Puur Hollands dagelijks van 15.00 tot 17.00 uur op Radio Atlantis, het voormalige piratenstation uit Den Bosch. Dat is sinds dit jaar voortaan legaal en in bijna heel Noord-Oost Brabant op de kabel (92.4 FM) te beluisteren.

Conny Kerssens
Dezelfde meid op dezelfde tijd met hetzelfde programma zegt Kerssens lachend. Maar het was in het begin natuurlijk wel even wennen , want Boschtion was toch wel een heel belangrijk deel van mijn leven.
Bij de Bossche lokale omroep presenteerde ze in september vorig jaar haar laatste uitzending. Boschtion kon me op dat moment geen garanties geven over mijn toekomst en het voorbestaan van de omroep. Toen vervolgens directeur Henderik de Leeuw me vroeg om bij Radio Atlantis mijn programma te presenteren heb ik meteen ja gezegd tegen dat aanbod. Want mijn presentatiebloed kruipt waar het niet gaan kan.
Kerssens is bij Atlantis weer terug bij haar roots. Want bij het voormalige piratenstation begon ze namelijk ruim twintig jaar geleden.
Niks ten nadele van Boschtion, want ik heb er een fantastische tijd meegemaakt en heb nog veel contact met voormalige collega's. Maar ik voel me bij Atlantis, als liefhebster van het Nederlandstalige lied, veel beter in mijn element. Omdat dat station veel meer georiënteerd is op mijn geliefde repertoire.

Terug

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch