Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Radio Atlantis te horen op TV73

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 1 november 2011 om 16:41

Vught – 1 november 2011 - De Brabantse radiozender Atlantis heeft vandaag een contract gesloten met TV73. De meer dan dertig jaar oude omroep heeft een roemrucht verleden en zet nu een nieuwe stap naar de toekomst. Buiten de televisie uitzendingen van TV 73, zal de populaire zender de muzikale achtergrond verzorgen van onder andere de kabelkrant. Ook komen er live shows die zowel met geluid als beeld zichtbaar worden op het nieuwe digitale televisie kanaal van het noorden van Noord-Brabant.

Radio Atlantis was de afgelopen periode alleen nog maar via internet en iPhone te beluisteren en was op zoek naar een ander modern medium om zijn uitzendingen daar door te geven. Veel mensen gebruiken hun televisie toestel als multi media centrum, waarmee ze ook naar radio luisteren. Bij alle deejays werd verheugt gereageerd op het nieuws; “Ons podium wordt alleen maar groter” en “ook voor de luisteraars die ons gemist hebben zijn we weer breder te ontvangen”, aldus Conny Kerssens, die weer live te horen en te zien zal zijn.

Voor zowel Radio Atlantis als TV73 is er zo een win-win situatie ontstaan. Atlantis heeft een mooi podium voor zijn programma’s en TV73 trekt extra kijkers vanwege de grote schare fans van de zender. “Lekker op de kabelkrant het nieuws uit de regio lezen en als vanouds de geluiden van Radio Atlantis”. In de regio ’s-Hertogenbosch, Vught, Waalwijk, Boxtel, Oss en Schijndel is nu een regionale omroep ontstaan met een groot draagvlak onder de bevolking. Met de kwaliteit televisie van Nol Roos en de radio-ervaring van Atlantis is er eindelijk een waardig alternatief voor de lokale omroepen die deze ervaring en kwaliteit niet kunnen leveren.

Het is belangrijk voor een regionale zender om binding te hebben met de regio. Middels deze samenwerking ontstaat er een medium waar één ieder zich in kan herkennen. Radio en televisie voor alle lagen van de bevolking. Zo kan de regio weer het weer van Nico Damen verwachten, de populaire radioshow de Schreeuw van de Leeuw beluisteren en zelfs zien en met TV maker Nol Roos, afkomstig uit de regio, is er kwalitatieve regio televisie te aanschouwen. Ruim 160.000 gezinnen kunnen Radio Atlantis gaan ontvangen. Momenteel werken vrijwilligers van Atlantis hard aan alle technische faciliteiten die nodig zijn.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch