Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Modeshow in het teken voor de kinderen van Stichting Tess

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 5 juni 2014 om 15:30

Den Bosch - 5 juni 2015 - Op zondagmiddag 21 september 2014 vind er een modeshow plaats die geheel in het teken zal staan voor de kinderen van Stichting Tess.

Tijdens de modeshow die SHOEBY en Herberg de Leuvert in samenwerking met Stichting Tess gaat organiseren worden de kinderen door SHOEBY aangekleed en zullen ze schoenen van Van Gastel (Bunnies/Brakkies) dragen. Verschillende Nederlandse artiesten zullen deze dag hun opwachting maken om voor de kinderen en bezoekers de muzikale entertainment te verzorgen.

Stichting Tess is een ANBI erkende instelling die geld inzamelt voor dolfijnondersteunende therapie voor Kinderen met het syndroom van down, autisme of een andere verstandelijk of motorische beperking. De therapie vindt plaats op het Therapy Center op Curaçao. Dit center heeft in de loop der jaren bewezen belangrijke stappen te kunnen verwezenlijken in de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen. Een team van deskundige gediplomeerde therapeuten doorlopen in twee weken een Maatwerk programma. In het Maatwerk programma staat het kind centraal, maar ook de ouders, broertjes en zusjes worden hierbij betrokken.

In ons land wordt deze succesvolle therapie niet vergoed. Daarom zamelt Stichting Tess geld in om voor zoveel mogelijk kinderen deze therapie te verwezenlijken.

Meer informatie over dit evenement volgt nog.
Voor meer informatie over Stichting Tess, bezoek dan: www.stichtingtess.nl

Redactie Radio Atlantis
           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch