Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

TV Oranje valt weer in de prijzen

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 30 december 2008 om 17:25

Breda - 30 december 2008 - De medewerkers van het Nederlandse muzikale televisiestation TV Oranje kunnen in de laatste maand van 2008 blijven feestvieren. De televisiezender blijft namelijk prijzen in de wacht slepen. Nadat eerder deze maand de lezers van Totaal TV de zender tot beste digitale zender verkozen werd TV Oranje vandaag bekroond met de Vakprijs van het Nederlandstalig lied in de categorie “Beste televisieprogramma”.

Het is voor het eerst dat de vakprijzen voor het Nederlandstalige lied worden uitgereikt. De introductie van de “Vakprijs Nederlandstalige Lied” is er niet alleen om het Nederlandstalige lied op de kaart te zetten, de kaart van het land van onze moedertaal, maar ook om de Nederlandstalige radiostations in de toekomst te steunen. Via de beschikbaar komende gelden wordt het genre, verspreid door een aantal grote regionale radiostations, verschillende financiële impulsen gegeven. Ambassadeur van de stichting is de legendarische Nederlandse zanger Johnny Hoes.

Om het feestje groter te maken dan het al is viel ook de mediapartner van TV Oranje, het commerciële Nederlandstalige radiostation Radio NL, in de prijzen. Radio NL kreeg de Vakprijs voor het Nederlandstalige lied in de categorie “Beste radioprogramma.” Ook dit keer kon TV Oranje directeur zijn blijheid niet onder stoelen of banken steken. “Deze onderscheiding toon aan dat Radio NL en TV Oranje als muziekzenders een solide positie hebben ingenomen in het Nederlandse medialandschap en dat de promotionele samenwerking van beide zenders de afgelopen jaren zijn vruchten opnieuw heeft afgeworpen.”

Bron: Totaaltv.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch