Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Radio Atlantis

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 21 december 2016 om 13:20

Radio Atlantis, de voormalige piratenzender, zendt al meer dan een jaar legaal uit in Brabant Midden Noord (’s-Hertogenbosch, Oss en omgeving) en sinds 2007 ook in de regio Tilburg en Waalwijk, en in heel Oost Brabant, tot aan de Duitse Grens bij Boxmeer.

De Brabantse muziekzender is nu door meer dan één miljoen mensen, via de kabel, te ontvangen. Marktonderzoeken hebben in 2006 al aangetoond dat bijna één van de vijf inwoners naar de zender luistert. Om dit te bereiken voerde de zender bijna 15 jaar procedures om de legaliteit te verkrijgen. De programma’s bevatten naast 80% Nederlandstalige muziek ook landelijk nieuws, Brabants nieuws, Sport en shownieuws van de artiesten en brengers van het Hollandse lied. De omroep maakt nu drie verschillende programma’s (edities) over drie gebieden met ieder hun eigen programmering; Brabant Oost, Brabant Midden Noord en Brabant Midden. De uitzendingen worden verzorgd vanuit ’s-Hertogenbosch en via de kabel verspreid over een aanzienlijk deel van Brabant en een klein gedeelte van Gelderland. (102.8 FM Beneden Leeuwen, Malden, Druten en omgeving) 

Radio Atlantis is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Zijn belangrijkste doelstelling is het voor zoveel mogelijk mensen verspreiden van het Nederlandstalige lied. De stichting werkt met ruim 50 vrijwilligers uit heel Brabant en heeft momenteel twee vaste medewerkers in dienst. Ook krijgt de omroep, met toch een zeer voorname publieke functie, geen subsidie en moet het zijn kosten betalen door het aantrekken van adverteerders en sponsoren.

Ontstaan1980
BereikRegionaal
Internetwww.radioatlantis.fm
www.radioatlantisfm.nl
KabelfrequentiesNoord-Brabant 92.4 FM
Gelderland 102.8 FM
RegioNoord Brabant & Gelderland
 ActiefNee

Radio Atlantis is anno 2017 niet meer actief. 
           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch