Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Hailee Steinfeld tekent platencontract bij Warner/Chappell Music

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 4 mei 2017 om 13:30

Den Bosch - 4 mei 2017 - Zangeres en actrice Hailee Steinfeld (20) heeft een contract getekend bij platenmaatschappij Warner/Chappell Music. Ze is heel erg trots dat ze zich bij de het team van Warner/Chappell mag voegen.

Steinfeld, die op 14-jarige leeftijd haar acteerdebuut maakte in de Coen Brothers-film True Grit, is al een tijdje bezig met haar muziekcarrière en stond tot nu toe onder contract bij de platenmaatschappij Republic Records. Daar bracht ze in 2015 haar debuut EP Haize uit.

"Ik voel me vereerd dat ik me mag voegen bij de ongelooflijke talenten die Warner/Chappell vertegenwoordigt en ik weet zeker dat het team me alle steun zal geven die ik nodig zal hebben om mezelf muzikaal te uiten en te groeien als liedjesschrijver", aldus Steinfeld in een verklaring, meldt Variety.

Het nummer Starving, dat Steinfeld maakte met het Amerikaanse muziekduo Grey en producer Zedd, kwam afgelopen herfst op nummer 12 in de Billboard Hot 100 binnen. Haar nieuwe single Most Girls, die ze gedeeltelijk zelf schreef, kwam eind april uit.

De actrice was eerder al te horen als zangeres in de musicalfilms Once, Begin Again en Pitch Perfect 2. Steinfeld zal in december opnieuw te zien zijn in de rol van Emily Junk in Pitch Perfect 3.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch