Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Tino Martin naar Ziggo Dome voor concert “In the round”

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 26 oktober 2017 om 15:35

Den Bosch – 26 oktober 2017 – Tino Martin komt in 2018 naar de Ziggo Dome in Amsterdam meldt het Ziggo Dome. De Haagse volkszanger betreedt op 16 juni het podium in de Amsterdamse concertzaal.

Tino Martin gaat als een speer! De immens erg populaire zanger had in juni de Ziggo Dome al uitverkocht. Hierna kondigde hij voor januari 2018 nieuwe shows in het Koninklijk Theater Carré en het AFAS Circustheater. Deze shows waren binnen enkele minuten al uitverkocht.

Nu heeft Tino nóg een bijzondere show voor 2018 aangekondigd! De zanger uit Den Haag betreedt zaterdag 16 juni 2018 opnieuw het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam, voor een “In the round” show.

De Ziggo Dome laat op haar website weten dat het voor één dag omgedoopt wordt tot Tino Dome.
Dit wordt mijn eerste keer dat ik ‘in the round’ zal optreden, best spannend en ook heel uniek. Op deze manier ben ik veel dichterbij m’n fans, ook voor de bezoekers op de 2e ring die normaal wat verderaf zitten zal het een belevenis worden, ik sta dan letterlijk tussen mijn fans.”

Dit wordt mijn eerste keer dat ik ‘in the round’ zal optreden, best spannend en ook heel uniek. Op deze manier ben ik veel dichterbij m’n fans, ook voor de bezoekers op de 2e ring die normaal wat verderaf zitten zal het een belevenis worden, ik sta dan letterlijk tussen mijn fans.” Dit meldt de 33-jarige zanger.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch