Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Nieuw Jimi Hendrix album op komst

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 8 december 2017 om 10:38

Den Bosch – 8 december 2017 – Goed nieuws voor de Jimi Hendrix fans, want er is een nieuws album op komst! Het album genaamd “Both Sides of the Sky” bevat 10 nummers. Deze nummers van de legendarische rocker zijn nog nooit eerder uitgebracht.

Inmiddels is het bijna 50 jaar geleden dat de legende Jimi Hendrix overleed. Toch zit er een nieuw album van de legendarische gitarist en zanger aan te komen. Experience Hendrix (het bedrijf van de Hendrix-familie dat het nalatenschap van het icoon in handen heeft), brengt de plaat samen met Legacy Recordings (Sony Music Entertainment) uit. “Both Sides of the Sky”, zoals het nieuwe werk heet, verschijnt op 9 maart 2018.

Het nieuwe album bevat opnames die tussen 1968 en 1970 plaatsvonden, waaronder 10 nog nooit eerder uitgebrachte tracks. De plaat is de laatste in een trilogie aan albums, met het doel om het beste nooit uitgebrachte Jimi Hendrix-materiaal aan het licht te brengen. In 2010 verscheen “Valleys of Neptune”, in 2013 kwam opvolger “People, Hell and Angels” uit. 

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch