Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Armin van Buuren en Tiësto naar The Flying Dutch 2018

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 18 december 2017 om 13:53

Den Bosch – 18 december 2017 – The Flying Dutch heeft haar eerste namen voor de aankomende editie aangekondigd! Onder meer top dj’s Armin van Buuren, Afrojack en Tiësto staan op het evenement. The Flying Dutch vindt in 2018 plaats op zaterdag 2 juni.

De organisatie van The Flying Dutch heeft de eerste namen voor 2018 bekendgemaakt! Het event, dat op 2 juni opnieuw in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven plaatsvindt, kondigde op 14 december de volgende grootheden aan: Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en W&W.

The Flying Dutch is inmiddels uitgegroeid tot grootste dance-evenement van Nederland met jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers. De dj’s worden tijdens het event van stad naar stad gevlogen met behulp van helikopter.

In Rotterdam (Ahoy Buiten) en Eindhoven (E3 Strand Eersel) keert het feest gewoon weer terug op de vertrouwde locatie, maar in Amsterdam vindt TFD op een nieuwe locatie plaats! In verband met verbouwingen rond het Olympisch Stadion, verhuist het festival naar het N1-Park, dat voor de gelegenheid omgedoopt is tot The Flying Dutch Park.

De pre-sale voor de editie van 2018 is van start gegaan. Fans kunne via de website van The Flying Dutch pre-registeren voor kaarten met korting. De verkoop van reguliere tickets start op zaterdag 16 december via de website van het festival. 

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch