Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Brabants Dagblad editie Tilburg, Ron van Kuijk. dinsdag 27 mei 2008TILBURG - Perry Witteveen (41), de voormalige Tilburgse zendpiraat van het roemruchte Clos FM, weet momenteel even niet wat hem overkomt.

Zijn knotsgekke programma 'Herrie van Perry' is plotsklaps via de kabelfrequentie 92.4 FM te beluisteren op Radio Atlantis in heel Brabant en een stukje van Gelderland. Legaal dus! En dat is waar Perry altijd al van droomde…

"Radio Atlantis is het beste wat me op radiogebied ooit is overkomen", vertelt Witteveen. "De zon is eindelijk weer gaan schijnen. Voorlopig draai ik er iedere maandag, woensdag en vrijdag van 10 tot 12 uur. Over een tijdje doe ik de ochtendshow op werkdagen van 7 tot 10 uur. Het programma is ook live via internet te beluisteren. Deze kans heb ik te danken aan mijn Tilburgse collega Geert Harding. Hij loodste me bij Atlantis binnen en draait daar zelf op dinsdagavond."

Ook privé gaat het Witteveen na een moeilijke periode weer voor de wind: "Met Jessica was het liefde op het eerste gezicht. Ik verbaas me nog iedere dag over het feit waarom zo'n mooie en lieve meid iets in me ziet. Inmiddels zijn we verloofd. Ze is bovendien een heel goede zangeres, dus samen delen we de liefde voor muziek."

De piratentijd ligt al weer ver achter hem: "Clos FM was super, maar je liep altijd met spanning in je lijf. Bang om weer opgerold te worden door de Radio Controle Dienst. Op een gegeven moment had ik een dwangsom van 2250 euro per week boven mijn hoofd hangen. De beslissing om te stoppen als zendpiraat heb ik dan ook vooral met mijn portemonnee genomen. Met mijn verstand kan ik er namelijk nog steeds niet bij waarom we onze luisteraars niet mochten verblijden met gezellige muziek. Tot op de dag van vandaag zijn er nog altijd mensen die me op straat toeroepen: 'Waar blijft de Herrie van Perry?' Gelukkig kan ik nu zeggen dat het programma na vijf jaar radiostilte weer helemaal terug is."

Terug

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch