Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

(Boschtion Redactie)

3 - 4 - 2004

De afgelopen weken kon op de site van het Rosmalens Belang gestemd worden op een voorkeursomroep die de vrijkomende zendvergunning voor de lokale omroep van ’s-Hertogenbosch zou moeten invullen. De tot februari als piraat opererende zender Atlantis geniet de voorkeur.

Er werden circa 1000 stemmen uitgebracht die als volgt verdeeld werden: Atlantis (61%), Boschtion/Stichting Teleros (25 %), rtv BO (7%) , Orva (6%) en Geen mening c.q. Geen voorkeur (1%).

Zoals eerder aangegeven betekent een en ander niet dat de organisatie met de hoogste score ook automatisch de nieuwe lokale omroep wordt. Onduidelijk is welke waarde aan deze enquête gehecht moet worden. Opvallend was de inhaalslag die RTV BO de afgelopen dagen had.

In ieder geval is gebleken dat er een duidelijke behoefte bestaat aan lokale informatie omtrent een groot aantal items (activiteiten, sport, politiek, e.d.), aangevuld met prettige muzikale noten.

Reactie's:

Joost, 03-04-2004

Nou Hanneke ik weet niet waar jij die ondertoon weg haalt maar ik lees hem niet. en die grote winnaar blijft een piraat! Lijkt mij wat te vroeg om te zeggen dat ze de winnaar zijn! voor mij is er maar een echte lokale omroep en dat is toch Boschtion!

Annelies van Haaren, 03-04-2004

Nu blijkt dat Atlantis Lokaal als grote winnaar uit de bus is gekomen, proef ik uit jullie bericht enige rancune. In jullie bericht geven schilderen jullie Atlantis lokaal af als een omroep die geen oog zou hebben voor het culturele gebeuren en nieuws in de regio. Ik zou deze mensen eens een kans geven en als het ze dan niet lukt om goede programma`s te maken dan kun je pas commentaar geven.

Freddie, 03-04-2004

Welke waarde moet er aan deze enquête worden gehecht? Ik heb zelf meerdere malen vanaf dezelfde computer kunnen stemmen.

Terug

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch