Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Rene Schuurmans VAK-prijs genomineerd

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 14 december 2009 om 12:59

Nijmegen - 14 december 2009 - René Schuurmans is maar liefst twee keer genomineerd om mee te dingen naar de Vak-prijs voor het Nederlandstalige lied. Door eigen collega's in de branche werd hij als een van de beste gekozen voor de categorie Zanger en de categorie Tekstschrijver.

De redactie van de Vakprijs Nederlandstalige Lied, heeft de genomineerden van 2009 bekend gemaakt! Onder het motto; Als beste gekozen door je eigen collega’s uit de branche, zijn in ieder van de 11 categorieën de 4 genomineerden bekend. In de categorie Oeuvre Prijs zijn er dit jaar 5 genomineerden, omdat de nummer 4 en 5 van de uitslag hetzelfde aantal stemmen verkreeg.

In 2009 kon er gestemd worden op 893 deelnemers uit de branche. 34% van de verspreiders van het Nederlandstalige Lied vulde hun stembiljet in. Notaris Ypma heeft net als vorig jaar proces verbaal opgemaakt van de verkiezing en de uitslag is nu definitief. In december worden de 11 bronzen beelden uitgereikt. In verband met media belangen is de datum en locatie nog niet bekend, maar deze zal binnenkort via mediacampagnes worden gecommuniceerd.

De Vakprijs is er voor alle verspreiders van het Nederlandstalige en Vlaamse lied in Nederland en België en heeft als doelstelling de promotie van het genre in de brede zin van het woord.

Bron: Lukassenprodukties.nl – Redactie Vakprijs

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch