Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Jody Bernal hoopt op zomerhit met nieuw nummer

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 27 juni 2017 om 11:32

Den Bosch - 27 juni 2017 - Ken je Jody Bernal nog van zijn zomerhit Que Sí, Que No. Hij hoopt dat hij een doorstart kan maken in de muziekindustrie. Hij hoopt dit te doen met het liedje La Colegiala.

Zeventien jaar na zijn zomerhit Que Sí, Que No, is de zanger plotseling weer in beeld met het liedje La Colegiala, een nummer dat hem tot dusver veelal goede reacties oplevert.

"Ik sta er zelf ook wel van te kijken", zegt Bernal dinsdag in De Telegraaf over de ontvangst van het liedje dat hij maakte met dj's Fresh Coast en The Boy Next Door. "Ik hoop dat het de zomerplaat van 2017 wordt."

"In eerste instantie reageerden mensen erg verbaasd want zo'n comeback had niemand verwacht", gaat Bernal, die tegenwoordig als dj actief is, verder.

"Ik heb de afgelopen twee jaar voor mezelf platen geproduceerd waarmee ik ook iets als dj kan. Je kunt gerust stellen dat er een nieuwe fase voor me is aangebroken. Ik merk dat ik serieus word genomen."

Met ‘Que sí, Que no’ scoorde hij in 2000 een gigantische wereldhit. ,,Ik was achttien jaar toen dit me overkwam. Uiteindelijk is het in Nederland de langst genoteerde hit geworden. Het stond vijftien weken op nummer een in de hitparades”, vertelt de artiest van Colombiaanse komaf.

Daarna werd het heel stil rond de zanger, zo stil zelfs dat iedereen dacht dat zijn muzikale loopbaan definitief voorbij was.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch